דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 473 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיש אנד צ`יפס כשר לפסח
רצועות דגים מטוגנות עם צ`יפס
  • 1 להשרות את פילה נסיכת הנילוס כשעה במי מלח.
  • 2 לחתוך את פילה הדג לרצועות דקות ולטפטף מעליו מעט מיץ לימון.
  • 3 הכנת הציפוי: לטרוף היטב את הביצה עם קמח תפוחי האדמה, להוסיף את התבלינים ולהניח את רצועות הדג בתערובת הציפוי.
  • 4 לחמם את השמן (ראו מידע נוסף) במחבת (לא חובה טיגון עמוק) ולטגן כמו שמטגנים שניצלים עד להזהבה יפה משני הצדדים. הדג סופג הרבה פחות שמן משניצלים.
  • 5 להניח את רצועות הדגים על נייר סופג.
  • 6 הכנת הפוטטוס (הצ`יפס): לשטוף היטב את קליפת תפוחי אדמה, להכניס למיקרוגל כל תפוח אדמה שלם לכ- 2 דקות.
  • 7 לחלק כל תפוח אדמה ל- 3-6 פלחים.
  • 8 לערבב את התבלינים (אפשר לתבל בתבלינים אחרים שאוהבים).
  • 9 לאפות בתנור במשך כ- 20 דקות ולהגיש חם.
  • 10 להגיש עם רצועות הדג המטוגנות ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם מבחר רטבים שאוהבים.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפיש אנד צ`יפס לאחר הטיגון. יש לטגן בכחצי כוס שמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 21.7% 33.1% 42.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב