מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מצה עם שילוב גבינות וחצילים
- 1 להרטיב מגבת מטבח במים, להניח על השיש, להרטיב את המצות במים, להניח על המגבת הרטובה ולכסות לכ- 30 דקות.
- 2 לחתוך את החציל לקוביות, לתבל ולטגן בשמן.
- 3 לחתוך את המצות לחצאים. לערבב את הגבינות בקערה.
- 4 לשים על המצה בקצה את החציל המטוגן ואת הגבינות, ולגלגל בעדינות.
- 5 לטרוף את הביצים עם התבלינים, לטבול את המצה הממולאת בביצה טרופה ולטגן כל צד כדקה.
- 6 בתיאבון
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת במצות המטוגנות לאחר הטיגון. יש לטגן בכחצי כוס שמן.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.1% |
25.7% |
20.4% |
49.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב