דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 438 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סופריטו פרגית
שילוב נהדר של פרגית ותפוחי אדמה לצהריים
  • 1 קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים גדולים. מחממים את השמן בסיר שטוח ורחב, מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד להזהבה ומוציאים לקערה עם נייר סופג.
  • 2 נפטרים מהשמן העודף ומשאירים בערך 3-4 כפות, מטגנים את הבצל בשמן הנותר עד להזהבה קלה.
  • 3 חותכים את נתחי הפרגית לחתיכות גדולות יחסית, מוסיפים לסיר ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את המים, מנמיכים את הלהבה להכי נמוכה וממשיכים בבישול לפחות כשעה ורבע עד שעה וחצי (יש להוסיף מים במידה והמים מתאדים).
  • 5 מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים לסיר וממשיכים בבישול כחצי שעה נוספת עד שמתקבל סופריטו פרגית עוף מושלם לארוחת הצהריים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 20.2% 40.8% 35.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב