דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 163 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השניצלים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל קריספי
שניצל קריספי ביתי וטעים
  • 1 בקערה לשבור את הביצים, לטרוף, להוסיף את המלח, הפלפל השחור ואבקת מרק העוף, ולערבב היטב.
  • 2 כמה דרכים להכנת שניצל קריספי - להניח את השניצל קודם בקמח, לאחר מכן בביצה עם כל התבלינים, לאחר מכן בפירורי הלחם עם השומשום ולטגן בשמן עמוק. מי שרגיש לקמח - לשים את השניצלים במשרה של הביצים לפחות שעה (לספיגת טעמים), לאחר מכן לטבול כל שניצל בפירורי הלחם עם השומשום ולטגן בשמן עמוק.
  • 3 כאשר מסיימים את טיגון השניצלים להעביר לנייר סופג לספיגת השמן לפני ההגשה. הרי לכם שניצל קריספי מטוגן פשוט מושלם.
  • 4 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לטגן בכ- 2 כוסות שמן לטיגון עמוק. להשגת קריספיות רבה יותר ניתן לטגן בפירורי לחם מוזהבים קראנצ`ים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 31% 40.4% 26.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב