מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 202 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגת בננות הפוכה טעימה ועשירה
- 1 בתחתית התבנית מסדרים את פרוסות הבננה (משתי בננות), האוכמניות המיובשות, 1/3 מהתפוחים המגורדים והפקאנים. ניתן לזלף את התבנית לפני במעט סילאן (לא חובה).
- 2 מקציפים את הביצים עם הסוכר, להוסיף את מיץ התפוזים, השמן, הקינמון, הקמח, אבקת האפייה, הבננה המעוכה ו- 2/3 מהתפוחים המגורדים.
- 3 שופכים את תערובת העוגה על התחתית.
- 4 אופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 45 דקות.
- 45. לאחר האפייה להפוך את העוגה בעודה חמה, ולזגג מעט סילאן, דבש או סירופ מייפל מעל.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית סיליקון בקוטר 23 ס"מ עם חור + כוס מדידה.
הערך התזונתי לא כולל את האוכמניות המיובשות. המתכון בהשראת דפנה אוסטר מיכאל היקרה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.9% |
15.7% |
6.9% |
74.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב