דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקבבים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קבבים
קבבים אפויים בתנור בסגנון עיראקי
  • 1 לשים בקערה גדולה את בשר הבקר הטחון.
  • 2 לקצוץ דק את הבצל והפטרוזיליה ולהוסיף לבשר.
  • 3 לכתוש את שיני השום ולהוסיף גם כן לתערובת בקערה.
  • 4 להוסיף את כל התבלינים, שמן הזית והארק (לא חובה), ולערבב היטב.
  • 5 ליצור קבבים ולהניח על תבנית אפייה משומנת מעט בשמן זית.
  • 6 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ולאפות כחצי שעה או עד שהקבבים משנים את צבעם (לכסות את התבנית לרבע השעה הראשונה, להסיר את הכיסוי ולאפות רבע שעה נוספת).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם שומן כבש לפי הטעם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 23% 62.2% 12.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב