דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קיש גבינות, תירס ועגבניות שרי
קיש גבינות טעים ביותר לארוחת הערב
  • 1 במעבד מזון מעבדים את החמאה, הקמח והמלח יחד לתערובת פירורית. טורפים את הביצה והמים יחד, מוסיפים לתערובת ומעבדים רק עד איחוד חומרים. משטחים מעט, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לכרבע שעה.
  • 2 מרדדים את הבצק לעלה בעובי כחצי ס"מ ומעבירים לתבנית פאי (תבנית בקוטר 24-25). מסירים עודפי בצק ומחוררים בתחתית בעזרת מזלג. מעבירים למקפיא לכרבע שעה.
  • 3 מניחים על הבצק נייר אפייה ומעל קטניות, אופים בחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה (חצי אפייה) ומצננים.
  • 4 בינתיים מטגנים את הבצל בשמן הזית עד הזהבה קלה. מוסיפים תירס, מלח גס וחצי כפית אורגנו, מערבבים כדקה ומוכן. מצננים.
  • 5 טורפים את כל מצרכי רוטב השמנת יחד.
  • 6 על הבצק האפוי למחצה מפזרים מחצית מכמות הגבינות ויוצקים כרבע מכמות הרוטב. מעל מוסיפים בסדר הבא: תירס ובצל, שאר הגבינות ומעל את שאר רוטב השמנת.
  • 7 מסדרים עגבניות שרי מעל, מפזרים כפית אורגנו ואופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות (או עד שמתייצב).
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 24-25.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 24.8% 22% 51%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב