מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 208 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
טורטיות ממולאות לארוחת הערב
- 1 לחמם מעט את הטורטיות במחבת חמה (ללא שמן כלל, רק לחימום והשחמה קלה).
- 2 מילוי הגוואקמולי: לקלף את האבוקדו מהקליפה ולמעוך אותו עם מזלג. להוסיף את הביצה הקשה ולמעוך גם אותה יחד עם האבוקדו. להוסיף את הפלפל האדום, המלפפון החמוץ, הלימונים הכבושים, המיונז והתבלינים. לערבב היטב.
- 3 למרוח את מילוי הגוואקמולי על 3 טורטיות ולגלגל. אפשר להוסיף לטורטייה עם האבוקדו גם רטבים שאוהבים.
- 4 מילוי סלט הטונה: לסנן את הטונה מהשמן ולפורר עם המזלג. לערבב את כל יתר המצרכים יחד בקערה (כולל הטונה).
- 5 למלא 3 טורטיות במילוי סלט הטונה ולגלגל. ניתן למרוח רוטב אלף האיים או ויניגרט על הטורטייה ואז את סלט הטונה.
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להוסיף ירקות כגון חסה (כמו שרואים בתמונות), מלפפון ירוק, עגבניה וכדומה.
הערך התזונתי לא כולל את הלימונים הכבושים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.7% |
23.1% |
21.2% |
51% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב