דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 449 גרם למנה\יחידה (כל מנה שווה לשני שוקיים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף עם פלפלים ובצל ברוטב מתקתק
שוקי עוף ברוטב מתקתק לארוחת הצהריים
  • 1 לבשל את שוקי העוף במים עד רתיחה (עד שהמים מבעבעים - לניקוי העוף, מומלץ מאוד). ברגע שרותח לזרוק את המים ולשטוף את השוקיים היטב.
  • 2 בסיר חדש/נקי לטגן את הבצל בשמן עד שקיפות.
  • 3 להוסיף את הפלפלים להקפצה של 2 דקות. להוסיף את עלי הכרפס, הפטרוזיליה ושוקי העוף, ולטגן הכל יחד במשך 5 דקות.
  • 4 להוסיף את המים הרותחים ואת התבלינים, ולבשל על אש נמוכה למשך שעה (להפוך את העוף מדי פעם כדי שיקבל תיבול וצבע מכל הצדדים).
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. משקל השוקיים שווה למשקל החלקים האכילים בהם (ללא עצמות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 28.2% 34.5% 32.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב