מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (כל שבלול כ- 6 מנות (סה"כ 2 שבלולים))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מעדן תרד וגבינות מבצק פילו
- 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
- 2 לחלוט את עלי התרד במים חמים (או לחמם במיקרוגל למשך כדקה), לקצוץ היטב ולהניח בקערה.
- 3 להוסיף לקערה את הגבינות, הביצה והפלפל השחור, ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- 4 לחתוך כל עלה פילו לחצי (יווצרו 6 עלים), ועל כל חצי עלה למרוח מעט חמאה מומסת.
- 5 להניח בקצה העלה מתערובת המילוי לאורך, לגלגל לכרוכית ולאחר מכן לצורת שבלול, ולהניח בתבנית אפייה. כל 3 עלי פילו הם למעשה שבלול (סה"כ 2 שבלולים מ- 3 עלי פילו).
- 6 להמשיך עם עלי הפילו הנוספים ולחבר את כולם לשבלול אחד גדול.
- 7 להבריש את השבלול בחמאה מומסת ולאפות בתנור במשך כ- 45 דקות.
- 8 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.6% |
26.1% |
30.4% |
40.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב