דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה, פטריות וגבינות
ארוחת ערב טעימה שכולם אוהבים
  • 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא מתרככת, לסנן ולשטוף.
  • 2 בסיר או במחבת גדולה לחמם את שמן הזית ולטגן את הבצל עד להזהבה. להוסיף את הפטריות ולטגן יחד כמה דקות. להוסיף את הקמח ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף את החלב, השמנת לבישול והשמנת החמוצה, ולבשל תוך ערבוב מתמיד על להבה בינונית עד שהרוטב מסמיך. להסיר מהאש, להוסיף את הגבינות השונות, לתבל ולהוסיף את הפסטה המוכנה.
  • 4 להעביר לתבנית אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 45 דקות עד שהמאפה מזהיב.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית חד פעמית או תבנית רגילה בגודל דומה.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 22.5% 22.9% 51.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב