מצרכים למתכון
60 מנות/יחידות, 14 גרם למנה\יחידה (כמות עוגיות מוערכת)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגיות מיוחדות וטעימות
- 1 לחמם את התנור מראש לחום של 170-180 מעלות.
- 2 לערבב את החמאה והסוכר בקערה (במיקסר או ידנית), ולאחר מכן להוסיף גם את הביצה, גרידת התפוז, הטחינה הגולמית, הקינמון והציפורן.
- 3 לערבב את כל המצרכים ביחד בקערה, להוסיף את הקמח התופח והפקאנים המרוסקים ולאחד את כל המצרכים לבצק רך ונעים למגע.
- 4 להניח למנוחה בצד למשך כ- 15 דקות, ולאחר מכן ליצור מהבצק כדורים בקוטר כ- 2-3 ס"מ. להניח את הכדורים על גבי נייר אפייה בתבנית במרווחים זה מזה.
- 5 לאפות בתנור למשך כ- 10-12 דקות עד שהעוגיות מוכנות.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל העוגיות אבקת סוכר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.9% |
37.9% |
10.4% |
50.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב