מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
פרגיות בבירה שחורה לצהריים
- 1 לערבב את המלח עם הקמח ובינתיים לחמם את השמן במחבת. לטבול את הפרגיות בתערובת הקמח, לטגן כדקה מכל צד ולהניח בצד על צלחת.
- 2 להוסיף לשמן במחבת את השום והפטריות, לערבב ולהוסיף את כל התבלינים והבירה השחורה.
- 3 לערבב שוב, לסדר את הפרגיות בתוך הרוטב ולבשל כ- 20 דקות או עד שהרוטב מצטמצם.
- 4 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את תבלין הפלפל הצבעוני. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
27.5% |
58.6% |
13.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב