דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 162 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוחים קלה ומהירה
עוגת תפוחים בחושה נהדרת
  • 1 אל קערת המיקסר להכניס את הביצים, הסוכר, השמן, מיץ התפוזים ולבסוף את הקמח, ולהקציף במשך כ- 5 דקות לתערובת תפוחה ובהירה.
  • 2 לקלף את התפוחים לצורת אצבעות בעובי של 2 ס"מ.
  • 3 לשמן את התבנית וליצוק אליה את תערובת העוגה.
  • 4 לסדר את התפוחים על העוגה (להטביע אותם מעט בתערובת העוגה) ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה (לבדוק שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש).
  • 5 לאחר צינון לפזר מעל העוגה את הקינמון ואבקת הסוכר.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 26 או 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 20.7% 11.4% 67%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב