דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (12 בתבנית שקעים או 14 במולטי קייקס)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס מנגולד עם גבינה בולגרית
מאפינס מנגולד ביתי וקל להכנה
  • 1 שוטפים היטב את הסלק הירוק (עלי סלק - מנגולד), פורסים אותו לרצועות דקות, מניחים בסיר רחב, ממלאים במים ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש ומסננים להורדת כל הנוזלים.
  • 2 בקערה מערבבים היטב את יתר המצרכים (חוץ מספריי השמן לשימון התבנית).
  • 3 מוספים את עלי הסלק המסוננים לתערובת ומערבבים ביחד. מומלץ לבדוק תיבול ולפי הצורך להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם האישי של כל אחד.
  • 4 אפשר לאפות בתנור או במולטי קייקס. אם אופים בתנור יש להשתמש בתבנית שקעים, לשמן אותה בספרי שמן ולמלא עד סוף השקע. זמן החימום הינו 40 דקות בחום של 180 מעלות. אם מכינים במולטי קייקס יש למלא את השקעים עד הסוף ולהמתין כ- 10 דקות כל פעם.
  • 5 להניח לקירור. אפשר להגיש בתוספת יוגורט או סלט.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מאפינס מסיליקון (12 שקעים) או מכשיר מולטי קייקס.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 18.7% 29.9% 47%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב