דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת אטריות רחבות חלבית
פשטידת אטריות קלה להכנה
  • 1 מרתיחים את האטריות הרחבות בהתאם להוראות היצרן ומסננים.
  • 2 את הבצל הקצוץ מטגנים בשמן עד להשחמה ומניחים לקירור בצד. בינתיים מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 3 בקערה גדולה מערבבים את הגבינות והביצים, ומוסיפים את אבקת המרק (פרווה - או מלח), הפלפל השחור והמוסקט. מערבבים היטב, בודקים טעמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח (לפי טעמו האישי של כל אחד).
  • 4 מוסיפים את האטריות הרחבות והבצל המטוגן לקערה, ומערבבים היטב.
  • 5 משמנים תבנית חד פעמית בגודל בינוני בתרסיס שמן, מניחים את התערובת ומשטחים.
  • 6 אופים בתנור למשך כ- 40 דקות עד להשחמה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש בתוספת סלט.

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית בגודל בינוני + מחבת לטיגון הבצל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 15.4% 33.7% 49.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב