דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (12-15 מנות (תלוי בגודל הפרוסה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת תרד במילוי גבינה
שילוב נהדר בין תרד לגבינות
  • 1 להפשיר את התרד הקצוץ ולסנן (ניתן להשתמש בתרד טרי, לחלוט אותו במים חמים למשך 3 דקות, לקרר ולקצוץ. אם התרד קפוא אין צורך לחלוט אלא רק להפשיר ולקצוץ במידת הצורך). לטגן את הבצל עם החמאה, להוסיף את התרד, לערבב מדי פעם, להוסיף את החלב, להמשיך לערבב במשך 2 דקות ולקרר.
  • 2 להוסיף את החלמונים ואת הקמח, ולערבב שוב לקבלת מרקם חלק.
  • 3 להקציף את החלבונים כ- 3 דקות עד שהקצף קשה, להוסיף בתנועות עטיפה לתרד, לשפוך על נייר אפייה משומן בתוך תבנית גדולה, לפזר את השומשום ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות.
  • 4 לערבב ביחד את כל מצרכי המילוי.
  • 5 להעביר על מגבת נקייה ולגלגל לרולדה. לחכות שהרולדה תתקרר, לפתוח אותה, להוציא את הנייר בעדינות, למרוח את מילוי הגבינות, שוב לגלגל ולשמור במקרר.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 38.6% 33.1% 26.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב