מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 290 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים שכל ילד אוהב
- 1 לבשל את הפסטה במים ומלח למשך כ- 10 דקות או עד שתתרכך.
- 2 לשטוף במים נקיים ולסנן.
- 3 לטגן מעט את הבצל בשמן, להוסיף את הפלפלים והתבלינים ולערבב מדי פעם עד שהפלפלים מתרככים.
- 4 להוסיף את קוביות חזה העוף, להמשיך לבשל כ- 10 דקות או עד שחזה העוף מוכן (לערבב מדי פעם).
- 5 להוסיף את הפסטה, לערבב ולהעביר לכלי הגשה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.2% |
12.2% |
33.6% |
53% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב