דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 290 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

  • פנה - 400 גרם
  • מים - 1 ליטר
    לבישול הפסטה
  • מלח - כף שטוחה
    לבישול הפסטה
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לרצועות
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    לטיגון
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות
  • פלפל ירוק - יחידה בינונית (166 גרם)
    חתוך לרצועות
  • פלפל צהוב - יחידה בינונית (122 גרם)
    חתוך לרצועות
  • שום - 4 שיניים
    חתוכות
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • כמון טחון - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • אבקת קארי - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
    לפי הטעם
  • חזה עוף - 500 גרם
    חתוך לקוביות

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטה פנה עם חזה עוף וירקות
ארוחת צהריים שכל ילד אוהב
  • 1 לבשל את הפסטה במים ומלח למשך כ- 10 דקות או עד שתתרכך.
  • 2 לשטוף במים נקיים ולסנן.
  • 3 לטגן מעט את הבצל בשמן, להוסיף את הפלפלים והתבלינים ולערבב מדי פעם עד שהפלפלים מתרככים.
  • 4 להוסיף את קוביות חזה העוף, להמשיך לבשל כ- 10 דקות או עד שחזה העוף מוכן (לערבב מדי פעם).
  • 5 להוסיף את הפסטה, לערבב ולהעביר לכלי הגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 12.2% 33.6% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב