דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 367 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה חצילים וגבינות
מאפה מושלם במילוי מושלם עוד יותר
  • 1 בקערה לשים את הקמח, השמרים, המים והשמן, לערבב, להוסיף את הסוכר והמלח, ללוש כ- 5 דקות ולשים בצד לשעה.
  • 2 בינתיים לטגן את החצילים החתוכים לעיגולים עם הקליפה בשמן משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.
  • 3 להוריד את האוויר לבצק ולחלק ל- 2 כדורים שווים.
  • 4 לרדד את הבצק לעלה בעובי של 2 ס"מ ולחתוך עם הסכין צמות מכל הכיוונים (כמו בתמונה השלישית).
  • 5 במרכז לסדר את החצילים המטוגנים, לפזר את העגבניות, הגבינות, הפלפל האדום והכוסברה, ולתבל במלח, פלפל שחור ואורגנו.
  • 6 לקלוע צמות כמו בתמונה ולהרים כלפי מעלה כל צמה (כל צמה היא מנה שחותחים).
  • 7 למרוח את הביצה הטרופה על המאפה ולפזר את השומשום והזעתר.
  • 8 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות עד להזהבה.
  • 9 לפני ההגשה כל עוד שהמאפה חם לערבב את שיני השום הכתושות בשמן הזית ולמרוח על המאפה מכל הכיוונים.
  • 10 לחתוך כמו שחותכים פיצה ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 29.2% 17% 51.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב