מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 417 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- מקרוני - שקית (500 גרם)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
- בצל ירוק - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (75 גרם)
- פלפל ירוק - יחידה בינונית (166 גרם)
- כרוב - רבע יחידה בינונית (384.75 גרם)
- חזה הודו - 300 גרם
- שמן זית - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
- פפריקה - כפית שטוחה
- מיונז - 2 כפות - סה"כ (30 גרם)
- חרדל - כף (15 גרם)
- מים - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- מים - לפי הצורך
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
שילוב נהדר של מקרוני, חזה הודו וירקות
- 1 לבשל את המקרוני במשך כ- 10 דקןת במי מלח ולסנן.
- 2 לחתוך את כל הירקות.
- 3 לטגן את רצועות חזה ההודו בשמן הזית עד להזהבה, להוסיף את הירקות, להמשיך לטגן כ- 5 דקות נוספות ולתבל בתבלינים.
- 4 בקערה להכין את הרוטב: לשים את המיונז, החרדל והמים ולערבב.
- 5 בהגשה לשים את המקרוני, מעל לשים את חזה ההודו והירקות, ואת הרוטב לטפטף מעל או לשים בצד.
- 6 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.2% |
9.9% |
23.4% |
64.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב