דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • השווארמה
  • חזה עוף - 1 ק"ג
  • בצל - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (250 גרם)
    חתוכים לרצועות
  • שמן קנולה - 3.5 כפות - סה"כ (35 מ"ל)
    3-4 כפות (לטיגון)
  • מלח - כפית שטוחה
  • בהרט - 1/2 כפית שטוחה
  • כמון - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם)
  • צ`ילי גרוס - כפית שטוחה (3 גרם)
  • הקישוט
  • כוסברה - חופן (10 גרם)
    קצוצה (או פטרוזיליה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שווארמה חזה עוף
שווארמה טעימה מרצועות חזה עוף
  • 1 מרתיחים מים בסיר (כ- 2 ליטר). ברגע שהמים רותחים מכבים את הגז, מניחים את חזה העוף (השלם) בסיר עם המים לרבע שעה, מוציאים ומסננים.
  • 2 בסיר שטוח ורחב מחממים את השמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה קלה.
  • 3 חותכים את חזה העוף לרצועות בגודל הרצוי, מוסיפים לסיר, מערבבים וממשיכים בטיגון כרבע שעה נוספת. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מגישים מיד חם עם כוסברה עם פטרוזיליה קצוצה מעל.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 17.7% 74.5% 6.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב