דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת ברוקולי ובצל
  • 1 מטגנים את הבצל עד שמזהיב.
  • 2 מבשלים את הברוקולי עד רכות ולאחר מכן חותכים קצוץ.
  • 3 בתוך קערה מוסיפים את שתי הביצים, המלח, הפלפל, אגוז המוסקט, הברוקולי החתוך והבצל המטוגן.
  • 4 מוסיפים את פירורי הלחם.
  • 5 בתבנית פיירקס משטחים את העיסה ומלמעלה מוסיפים את השומשום והאוכמניות.
  • 6 מחממים תנור ל- 180 מעלות צלזיוס לכחצי שעה או עד שמוכן.

לא להירתע מהשילוב של האוכמניות עם הברוקולי - מוסיף המון!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.6% 19.4% 21.5% 46.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב