דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה

  • ריבועי בצק עלים - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (400 גרם)
    10 ריבועים
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    קצוץ דק
  • תרד - 300 גרם
    טרי, שטוף ונקי
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • כורכום - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • ביצה - Large
    טרופה
  • שומשום - 2 כפות - סה"כ (24 גרם)
    לפיזור מעל - לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפה מבצק עלים במילוי תרד
בורקס תרד ובצל מבצק עלים
  • 1 להפשיר את בצק העלים ולהניח בצד.
  • 2 בינתיים לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה.
  • 3 לקצוץ את התרד, להוסיף לבצל, לערבב יחד עם התבלינים עד שהתרד מתרכך ולקרר.
  • 4 להניח כף ממילוי התרד והבצל על ריבוע בצק עלים אחד ולגלגל לגליל (כך להכין את כולם).
  • 5 למרוח על כל מאפה ביצה טרופה ולפזר שומשום.
  • 6 לאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 35.9% 11.4% 49.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב