דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 431 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוקפץ ביתי עם חזה עוף
מוקפץ טעים וקל להכנה
  • 1 במחבת/סיר עמוק ורחב מחממים את שמן הזית. לאחר שהשמן חם מוסיפים את הבצל הסגול עד שמזהיב ומתרכך מעט (מערבבים כל כמה שניות).
  • 2 באותו האופן מוסיפים את הגזר, הפלפלים והכרוב. מכסים עם מכסה ומערבבים מדי פעם עד שכל הירקות מתרככים מעט (כ- 4 דקות).
  • 3 לבינתיים מחממים בסיר רגיל חצי חבילת נודלס במים רותחים, מוסיפים את המלח ומערבבים. מבשלים עד שמוכן ומסננים במסננת. שוטפים במים קרים ושוב מסננים.
  • 4 מוסיפים לירקות את השעועית הירוקה, הבצל הירוק, חזה העוף והנודלס המוכן. מתבלים במלח, פלפל שחור, רוטב סויה, רוטב צ`ילי מתוק, פפריקה מתוקה וחריפה וקורט כמון.
  • 5 מערבבים עד להטמעת התבלינים בירקות ובחזה העוף. מכסים חצי סיר בעזרת מכסה, מדי פעם מערבבים וממשיכים להקפיץ עד שמוכן (כ- 20 דקות). טועמים ואם חסרים תבלינים מתקנים ומוסיפים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום נודלס אפשר להשתמש עם אטריות למרק - יוצא טעים גם כך.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 9.6% 43.8% 40.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב