דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 377 גרם למנה\יחידה (2 שוקי עוף למנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף מבושלים עם תירס מתוק-פיקנטי
תבשיל עוף פיקנטי וטעים
  • 1 בסיר שטוח מחממים את השמן, מטגנים את שוקי העוף עד להשחמה מכל הכיוונים, מוציאים ומניחים בצד.
  • 2 מכניסים לסיר את קוביות הבצל הסגול (1/2 בצל סגול חתוך לקוביות), הפלפל החריף והתירס, ומטגנים כדקה.
  • 3 מוסיפים את העגבניות המרוסקות, 1/2 הבצל הסגול הנוסף המגורד והשום, ומבשלים יחד כ- 5 דקות.
  • 4 מסדרים את השוקיים בסיר, מתבלים בטבסקו, פפריקה, מלח, פלפל ואבקת מרק עוף. מוסיפים מים עד ל- 3/4 מגובה העוף, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
  • 5 מפזרים פטרוזיליה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה עד שהנוזלים מצטמצמים לרוטב סמיך. טיפ: אם יש לכם יותר מדי נוזלים כעבור שעה, אפשר להגביר את האש, להוריד את המכסה ולאדות את הנוזלים לרוטב סמיך.
  • 6 בתיאבון חיוך

ניתן להכין את התבשיל גם מתירס קפוא - במקרה כזה תוסיפו כפית סוכר לתבשיל לאיזון הטעמים. מאוד ממליצה להשתמש בטעמים מעושנים, זה מוסיף טעם מאוד ייחודי ומחמיא לתירס המתוק (פפריקה מעושנת, טבסקו מעושנת או צ`יפוטלה). מי שאינו אוהב חריף בהחלט יכול להשתמש רק בחצי פלפל חריף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 19.4% 32.8% 40.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב