דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 163 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרוב ממולא חמוץ מתוק
כרוב ממולא בשר ברוטב טעים וקל להכנה
  • 1 לבשל את עלי הכרוב במים רותחים למשך כ- 5 דקות בלבד עד להתרככות קלה. לסנן, לחתוך את החלק הקשה יחסית שבראש כל עלה ולהניח בצד.
  • 2 הכנת המלית: לגרד את הבצל, לקצוץ את הפטרוזיליה ולערבב היטב עם הבשר (אין צורך לטגן לפני את הבשר) ויתר התבלינים.
  • 3 לקחת חופן מהעיסה (כגודל ביצה), להניח במרכז הכרוב ולגלגל.
  • 4 הכנת הרוטב: לערבב בקערה חצי ליטר מים, מלח, שמן, תרכיז עגבניות, הסוכר, מיץ לימון, פלפל לבן ופפריקה מתוקה.
  • 5 לשפוך את הרוטב על עלי הכרוב המגולגלים המונחים בסיר, ומעל להוסיף את חצי ליטר המים הנוספים.
  • 6 לבשל על אש גבוהה כ- 40 דקות ועוד 20 דקות על אש נמוכה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 12.4% 42.1% 39.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב