דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כנפי עוף בתנור בציפוי פירורי לחם ושומשום
כנפיים בתנור בציפוי נהדר
  • 1 מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את כנפי העוף לבישול של כ- 5 דקות. מסננים מנוזלים, מנקים (אני גם מסירה מעט מהעור מסביב), חוצים לשניים ושוטפים.
  • 2 בקערה מערבבים את המיונז, רוטב הצ`ילי המתוק ומיץ הלימון עם התבלינים יחד. מוסיפים את כנפי העוף ומערבבים היטב (אפשר להכניס למקרר לשעה לפחות לספיגת טעמים).
  • 3 טובלים את כנפי העוף בביצה טרופה ולאחר מכן מצפים בתערובת של פירורי הלחם והשומשום.
  • 4 מניחים את כנפי העוף על תבנית יציקה (או תבנית תנור) מרופדת בנייר אפייה משומן בעזרת תרסיס שמן.
  • 5 מתיזים גם מעל תרסיס שמן ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות על מצב טורבו למשך כ- 20 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים ושאר המצרכים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 23% 61.3% 14.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב