דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 951 גרם למנה\יחידה (סה"כ 4 סירות (2 סירות למנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סירות תפוחי אדמה במילוי ביצה
ארוחת ערב קלילה וטעימה
  • 1 להרתיח את המים עם המלח, להוסיף את תפוחי האדמה ולבשל כ- 25 דקות (לא לרכך מדי).
  • 2 לקרר היטב את תפוחי האדמה, לחתוך לחצי ובעזרת כפית להוציא מעט מבפנים כדי שתהיה גומה יפה.
  • 3 לטפטף מעט שמן בכל סירה.
  • 4 לשפוך ביצה טרייה בתוך הגומה (כמו ביצת עין), לתבל לפי הטעם ולהכניס לאפייה בתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 10 דקות או עד שהביצה מתקשה.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 15.9% 20.1% 58.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב