דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת תפוחי אדמה עם פול ושמיר
שילוב נהדר בין שני מטבחים נפלאים
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך. מצננים מעט, מקלפים ומועכים לפירה בקערה.
  • 2 משרים את הפולים כ- 5 דקות במים רותחים, מסננים, קולפים ומוסיפים לקערה.
  • 3 מוסיפים לקערה גם את השמיר הקצוץ, הביצים, אבקת האפייה והתבלינים, ומערבבים היטב.
  • 4 מחממים את השמן בסיר טפלון (בקוטר 22 או 24 ס"מ). מעבירים את תערובת הפשטידה לסיר, משטחים, מיישרים וממשיכים בטיגון כ- 3 דקות על אש בינונית. מנמיכים ללהבה נמוכה, מכסים את הסיר וממשיכים בטיגון כ- 10 דקות נוספות.
  • 5 מעבירים את הסיר (ללא המכסה) לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 50-60 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים מעט והופכים את הסיר על צלחת הגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר בקוטר 22 או 24 ס"מ (חשוב מאוד מסוג טפלון).

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 18.5% 21.1% 54.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב