גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח מרוקאי | » | פשטידת תפוחי אדמה עם פול ושמיר |
פשטידת תפוחי אדמה בשילוב פול ושמיר המשלבת את המטבח המרוקאי עם המטבח הפרסי, 178 קלוריות למנה, 104 קלוריות ל-100 גרם
שרית מברוכה, בלוגרית אוכל, 17.07.2015
14 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: סיר בקוטר 22 או 24 ס"מ (חשוב מאוד מסוג טפלון).
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 178 | 104 |
חלבונים (גרם) | 8 | 4.7 |
פחמימות (גרם) | 21 | 12 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.74 | 0.43 |
שומנים (גרם) | 7.01 | 4.12 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.2 | 0.71 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 108.41 | 63.69 |
נתרן (מ"ג) | 298.91 | 175.61 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.22 | 1.31 |
מים (גרם) | 83.26 | 48.91 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 68.71 | 40.37 |
ויטמין B (מ"ג) | 2.46 | 1.45 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.09 | 0.05 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.17 | 0.1 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.08 | 0.64 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.84 | 0.49 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.26 | 0.15 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 28.94 | 17 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.26 | 0.15 |
ויטמין C (מ"ג) | 10.34 | 6.07 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.6 | 0.35 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.33 | 0.19 |
ויטמין K (מק"ג) | 1.89 | 1.11 |
סידן (מ"ג) | 35.43 | 20.82 |
ברזל (מ"ג) | 1.3 | 0.77 |
מגנזיום (מ"ג) | 22.1 | 12.98 |
זרחן (מ"ג) | 91.65 | 53.84 |
אבץ (מ"ג) | 0.64 | 0.38 |
אשלגן (מ"ג) | 330.82 | 194.36 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.6 | 0.35 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.49 | 0.29 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.12 | 0.66 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.05 | 0.62 |