דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 492 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרוסות דג טונה ברוטב עגבניות חריף
דג טונה חריף לשבת
  • 1 לגרד את העגבניות והשום, לחתוך את הפלפל הירוק החריף ולטגן בשמן בסיר רחב.
  • 2 להוסיף את רסק העגבניות והפפריקה, ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף את התבלינים והמים ושוב לערבב.
  • 4 להוסיף פנימה את הדג ולבשל על אש גבוהה במשך 25 דקות ו- 10 דקות נוספות על אש נמוכה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. כל נתח דג טונה שוקל כ- 250 גרם. במקום מלח לימון אפשר פשוט מאוד לטפטף כמה טיפות של לימון טרי ולהוסיף עוד כחצי כפית מלח. אגב, את מלח הלימון קונים בכל סופר ויש לו סגולות רפואיות: הוא מעכב התפתחות של מחלות וחיידקים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 28.2% 63% 7.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב