דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בקר עסיסיות
הכי עסיסיות שיותר
  • 1 לערבב היטב את כל מצרכי הקציצות בקערה גדולה.
  • 2 לשמן או להרטיב מעט את הידיים וליצור מהתערובת קציצות בגודל הרצוי.
  • 3 לשים נייר אפייה על תבנית התנור ולרסס בספריי שמן (זו אפשרות יותר בריאה מהמטוגנת וגם טעימה מאוד). לסדר את הקציצות על נייר האפייה ולרסס מעל שוב מעט ספריי שמן.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 20-30 דקות עד להשחמה.
  • 5 להגיש קציצות בקר עסיסיות מאוד עם סלט טרי וטחינה עסיסית.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אפשרות הכנה נוספת: לטגן את הקציצות במחבת שחומם מראש עם שחומם מראש עם 2 כוסות שמן (לא כל כמות השמן נספגת, פשוט עדיף יותר שמן כדי שהקציצות לא תישרפנה). לטגן מכל צד עד להשחמה (כ- 4-5 דקות מכל צד). הקציצות טעימות גם אפויות וגם מטוגנות. ניתן להגיש אותן גם קרות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 16.9% 56.3% 21.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב