מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 558 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת סלמון עם ירקות
- 1 לרסס עם ספריי שמן מחבת גדולה ולטגן את כל הירקות.
- 2 לפזר מעל את המלח, הפלפל השחור ורוטב הטריאקי (לבדוק טעמים), לכסות עם מכסה, לבשל כ- 15 דקות עד להתרככות ולסנן מנוזלים (לערבב מדי פעם). זהו - מוכן! כמובן אפשר לגוון בירקות ולהוסיף מה שאוהבים.
- 3 להשרות את נתח הסלמון הטרי עם מיץ לימון למשך כרבע שעה.
- 4 לעסות את הסלמון עם שמן הזית, המלח הגס והפלפל השחור.
- 5 לאפות את הסלמון בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך רבע שעה (מכוסה בנייר כסף), לפתוח את נייר הכסף ולאפות כ- 5 דקות נוספות לצריבה קלה.
- 6 להגשה: לשים את הירקות על צלחת ומעל את הסלמון (אם רוצים ניתן לפזר מעט כוסברה קצוצה).
- 7 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7% |
23.4% |
40.4% |
29.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב