מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (כ- 15 ריבועים פרוסים (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת ירק לכל ארוחה
- 1 להרתיח את הכרובית הטרייה בסיר מלא מים (לאחר ההרתחה ממתינים עוד כ- 5 דקות ואז מסירים מהאש). להניח במסננת ולפורר לפרחים קטנים בעזרת הידיים.
- 2 לגרד בפומפיה גסה את הקישואים (כולל הקליפה).
- 3 לערבב בקערה את הקישואים המגורדים והכרובית, להוסיף את הבצל הקצוץ ולערבב. להוסיף לקערה את הביצים, השמן, הקמח התופח, הכורכום, הפלפל השחור והמלח (או אבקת מרק העוף), ולערבב היטב.
- 4 להעביר את התערובת אל תבנית פאי או תבנית חד פעמית עגולה.
- 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 40-50 דקות או עד שהפשטידה משחימה. להניח בצד לקירור ולאכול בכיף!
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להחליף את הכרובית בברוקולי - גם טעים! במידה ורוצים פשטידה חלבית אפשר להוסיף 100 גרם גבינה בולגרית או גבינה קשה אחרת מגורדת.
ציוד נדרש: תבנית פאי או תבנית חד פעמית עגולה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.1% |
11.3% |
20.4% |
57.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב