דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעיים בתנור בשומשום ודבש
קל להכנה וטעים ביותר!
  • 1 מנקים ושוטפים את הכרעיים, מעבירים לתבנית אפייה וממליחים.
  • 2 מערבבים בשמן זית את התבלינים (חוץ מהדבש והשומשום), ומורחים על הכרעיים.
  • 3 מזלפים מעל את הדבש ומפזרים את השומשום.
  • 4 מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות טורבו למשך כ- 40 דקות.
  • 5 מורידים את נייר הכסף, עוברים למצב אפייה רגיל באותן מעלות וממשיכים לאפות כ- 25 דקות עד שחלקי העוף מזהיבים היטב.
  • 6 בתיאבון חיוך

יש להשתמש בכרעי עוף רגילים (במצרכים מצוין המשקל לחלקים אכילים בלבד לשם חישוב הערך התזונתי של המתכון). הערך התזונתי לא כולל את תערובת עשבי התיבול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 25.2% 69.9% 4.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב