דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 313 גרם למנה\יחידה (כ-4 מנות. כתוספת על אורז יוצא כ- 6 מנות)

  • חזה עוף - 500 גרם
    נקי וחתוך לקוביות
  • כרוב - 1/2 יחידה קטנה - סה"כ (593 גרם)
    חתוך לרצועות
  • בצל - יחידה קטנה (63 גרם)
    חתוך לרצועות
  • שמן קנולה - 5.5 כף - סה"כ (55 מ"ל)
    5-6 כפות לטיגון
  • רוטב סויה דל נתרן - כף (10 מ"ל)
    לפי הטעם
  • מלח - כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פפריקה - 1/2 כפית שטוחה
    מתוקה - לפי הטעם
  • מים - 2 כף - סה"כ (20 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף עם כרוב לבן ובצל
לא קשה וטעים טעים!
  • 1 מטגנים בשמן את חזה העוף, הכרוב והבצל עד שחזה העוף הופך צבעו ללבן.
  • 2 מוסיפים את רוטב הסויה והתבלינים ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את המים, מנמיכים את הלהבה ותוך כדי ערבוב ממשיכים בבישול עד שחזה העוף עשוי היטב והנוזלים מצטמצמים (כ- 7 דקות).
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש כתוספת מעל אורז עגול (ריזוטו).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 24.3% 57.3% 14.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב