מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 207 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
גם בריא וגם טעים: ארטישוק עם בשר
- הכנת הקציצות:
- 1 להרתיח את תחתיות הארטישוק חצי שעה, להוציא ולסנן.
- 2 לגרד בצל ולסנן נוזלים.
- 3 לערבב את הבצל יחד עם שאר החומרים וליצור עיסה.
- 4 למלא את תחתיות הארטישוק בקציצות מהעיסה שהכנו ולהניח בסיר רחב.
- הכנת הרוטב ובישול עם הקציצות:
- 1 למלא מים בגובה תכולת הסיר.
- 2 לערבב את המצרכים של הרוטב יחד, מלבד הקורנפלור ולשפוך מעל תחתיות הארטישוק.
- 3 לבשל חצי שעה על אש גבוהה וסיר מכוסה.
- 4 להמיס כפית קורנפלור עם רבע כוס מים ולשפוך לתוך הסיר בזרם דק תוך כדי ערבוב.
- 5 להוסיף את הקורנפלור המומס ולבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה.
- 6 לכבות את הגז ולהנות מהאוכל
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.2% |
17.7% |
43.3% |
27.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב