דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פשטידת בשר "קוקו גושט"
  • 1 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום וממשיכים בטיגון קל מאוד. מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים בטיגון עד שהבשר משנה צבעו (תוך כדי טיגון רצוי למעוך את הבשר בעזרת מזלג למניעת גושים). מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מכבים את האש ומצננים.
  • 2 בקערה נפרדת טורפים את הביצים. מוסיפים לקערה את כל עשבי התיבול הקצוצים (הבצל הירוק, הפטרוזיליה והשמיר) ומערבבים. מוסיפים את הבשר המטוגן ומערבבים. מוסיפים גם את הקמח ומערבבים קלות.
  • 3 בסיר שטוח (טפלון) או במחבת שמתאים לתנור בקוטר 24-26 ס"מ מחממים את השמן, מעבירים את הבלילה לסיר ומשטחים היטב. מטגנים על אש בינונית כ- 2-3 דקות, מנמיכים את הלהבה וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות נוספות. מכסים את הסיר (או במכסה או בנייר כסף) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170-180 מעלות לכ- 15 דקות, מסירים את המכסה וממשיכים באפייה כ- 35-40 דקות נוספות עד להשחמה.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה בתנור. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 35.7% 35.2% 26.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב