דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 285 גרם למנה\יחידה (6 מנות דג)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג בקלה ברוטב פלפלים
מנת דג נהדרת
  • 1 להניח את פרוסות הדג על משטח נוח, לפזר על הדג את המלח ומיץ לימון, להניח בצד 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 2 לנגב היטב את הנוזלים, לטגן את הדג טיגון קל עם 3 כפות שמן (שתי דקות מכל צד).
  • 3 להניח על נייר מגבת.
  • 4 במחבת שטוחה לערבב 4 כפות שמן עם שאר המצרכים ולבשל 10 דקות
  • על להבה נמוכה.
  • 5 להניח את הדגים בתוך הרוטב ולפזר את הרוטב על הדגים.
  • 6 לבשל עוד 5 דקות עד שהרוטב מצטמצם.
  • 7 להעביר לכלי הגשה ולקשט עם כוסברה קצוצה ופלחי לימון.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 20.5% 64.7% 11.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב