דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 211 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות תפו"א במילוי בשר
  • 1 מבשלים את התפו"א, אחרי בישול מצננים, קולפים ומועכים למחית רכה וחלקה ללא גושים.
  • 2 שמים במחבת את הבשר הטחון עם מעט מים ומאדים עד שהבשר משנה את צבעו, מקררים.
  • 3 טורפים ביצה אחת, מערבבים עם הכוסברה והתבלינים, מוסיפים לבשר ומערבבים.
  • 4 מפזרים מעט קמח על כף היד, ומשטחים עליה כף גדושה ממחית התפו"א, מוסיפים כף ממלית הבשר, מכסים את הבשר בכף נוספת של מחית תפו"א ומהדקים היטב בידיים מקומחות.
  • 5 טורפים 2 ביצים, מתבלים בקורט מלח ומעט פלפל.
  • 6 טובלים את הקציצות בבלילת הביצה ומטגנים קלות משני הצדדים בשמן חצי עמוק.
  • 7 מסדרים את הקציצות בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות עד להזהבה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 12.2% 21.2% 59%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב