דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

מנה אחת, 476 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כריך שכבות חביתת סלמי
כריך חביתה עם נקניק, צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
  • 1 הכנת החביתה: טורפים את הביצה בכלי ומוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, המלח והפלפל השחור. חוצים כמה "עיגולי" נקניק ומוסיפים לביצה הטרופה.
  • 2 מטגנים את החביתה במחבת חמה, סופגים את השמן בנייר וחותכים את החביתה ל- 4 חלקים.
  • 3 הרכבת הכריך: על מחצית הפרוסה מורחים מיונז, מניחים חתיכה מן החביתה, רצועות ירקות (לא חובה) ושוב שכבת לחם, חביתת סלמי וכדומה. מסיימים את הכריך עם שכבת לחם ונועצים במקל עד התחתית.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מקל צ`ופסטיקס חצוי/ שיפוד קטן ללא קצה חד (לילדים בוגרים ולא לקטנטנים!).

המתכון באדיבות יחיעם בשיתוף אתי בטיטו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 37.3% 27.3% 30.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב