דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 311 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, לא כשרכשרות
פשטידת פסטה לא כשרה
מעדן לחובבי אוכל שאינו כשר
  • 1 מבשלים את הפסטה בישול רגיל עם קצת מלח.
  • 2 חוצים את הפטריות ומטגנים במחבת במשך 5-6 דקות.
  • 3 חותכים את חזה העוף לקוביות ומטגנים במחבת עד להזהבה.
  • 4 מערבבים הכל ביחד: פסטה, פטריות וחזה עוף.
  • 5 מכינים רוטב בשמל: בסיר של שתי ליטר ממיסים את החמאה על אש קטנה, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת גוש אחיד. מוסיפים את החלב בהדרגה, מערבבים עד שכל הגושים נמסים בחלב ומוסיפים את אבקת מרק העוף. מערבבים על אש קטנה עד לקבלת רוטב סמיך ללא גושים.
  • 6 לוקחים תבנית פיירקס או חמגשית 24x30, מעבירים לתוכה את תערובת הפסטה ומוזגים מעל את רוטב הבשמל.
  • 7 מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך כ- 40 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס או חמגשית 24x30.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 20.8% 29.9% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב