דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת פסטה לא כשרה
פשטידת פסטה לא כשרה
פשטידת פסטה לא כשרה
מעדן לחובבי אוכל שאינו כשר

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 311 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, לא כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה בישול רגיל עם קצת מלח.
  • 2 חוצים את הפטריות ומטגנים במחבת במשך 5-6 דקות.
  • 3 חותכים את חזה העוף לקוביות ומטגנים במחבת עד להזהבה.
  • 4 מערבבים הכל ביחד: פסטה, פטריות וחזה עוף.
  • 5 מכינים רוטב בשמל: בסיר של שתי ליטר ממיסים את החמאה על אש קטנה, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת גוש אחיד. מוסיפים את החלב בהדרגה, מערבבים עד שכל הגושים נמסים בחלב ומוסיפים את אבקת מרק העוף. מערבבים על אש קטנה עד לקבלת רוטב סמיך ללא גושים.
  • 6 לוקחים תבנית פיירקס או חמגשית 24x30, מעבירים לתוכה את תערובת הפסטה ומוזגים מעל את רוטב הבשמל.
  • 7 מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ואופים במשך כ- 40 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס או חמגשית 24x30.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

- פרסומת -

המתכון באדיבות ולדיסלב סירוטקין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)615198
חלבונים (גרם)36.36 11.71
פחמימות (גרם)5919
מתוכן סוכרים (גרם)0.51 0.16
שומנים (גרם)25.35 8.16
מתוכם שומן רווי (גרם)7.58 2.44
כולסטרול (מ"ג)92.64 29.84
נתרן (מ"ג)683.11220
סיבים תזונתיים (גרם)0.59 0.19
מים (גרם)65.3221.04
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)4.821.55
ויטמין B (מ"ג)13.334.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.05
ויטמין B3 (מ"ג)11.333.65
ויטמין B5 (מ"ג)1.280.41
ויטמין B6 (מ"ג)0.470.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.482.41
ויטמין B12 (מק"ג)0.250.08
ויטמין C (מ"ג)1.060.34
ויטמין D (מק"ג)0.220.07
ויטמין E (מ"ג)0.290.09
ויטמין K (מק"ג)1.750.56
סידן (מ"ג)137.9744.43
ברזל (מ"ג)1.260.41
מגנזיום (מ"ג)24.597.92
זרחן (מ"ג)192.0761.86
אבץ (מ"ג)0.970.31
אשלגן (מ"ג)284.0391.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.790.25
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.640.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.180.38
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.050.34

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 20.8% 29.9% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז עם פול ושמיר

אורז עם פול ושמיר

מרק תירס

מרק תירס

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

עוגת גבינה באסקית

עוגת גבינה באסקית

עוגת ארל גריי, פרג ולימון

עוגת ארל גריי, פרג ולימון

עוגיות שקדים ללא גלוטן ממולאות תמרים

עוגיות שקדים ללא גלוטן ממולאות תמרים

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪