דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 317 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (כ- 18-20 קציצות))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות דג אפויות
טעים עם רוטב וגם בלי רוטב
  • 1 להכניס את כל מצרכי הקציצות למעבד מזון, להפעיל למשך חצי דקה (לא לרסק מדי) ולתבל עוד במידת הצורך.
  • 2 להכין מהתערובת קציצות בגודל הרצוי.
  • 3 לסדר את הקציצות על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 40 דקות עד להשחמה.
  • 4 לבשל את כל מצרכי הרוטב למשך כ- 25 דקות, לסדר את הקציצות בתוך הרוטב, להמשיך לבשל כ- 10 דקות, להעביר לכלי הגשה ולקשט בבצל ירוק.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל דג בלי קוצים ובלי עור (מרלוזה, נסיכת הנילוס וכדומה).

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. ניתן להכין את הקציצות ללא הרוטב (ראו תמונה שנייה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 16.3% 56.2% 23.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב