דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 227 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שבלול גבינה ואורגנו
שבלול בצק עלים טעים ומנחם
  • 1 להפשיר את בצק העלים על פי ההוראות (לילה במקרר זה אידיאלי).
  • 2 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 3 לפתוח את בצק העלים לגמרי ולהעביר למשטח מקומח. לפזר מעט קמח גם על הבצק מלמעלה, ולרדד באמצעות מערוך קצת לאורך וקצת לרוחב.
  • 4 לערבב את כל מצרכי מילוי הגבינות ביחד.
  • 5 ליצור פס של גבינה בחלק הרחוק מכם. כמות המילוי צריכה להספיק להיכנס לבצק הזה.
  • 6 לתפוס את החל הרחוק של הבצק (איפה שהמילוי), לקפל אותו על המילוי ולגלגל לכיוון שלכם. אמור להתקבל גליל בצק ממולא בתערובת הגבינות.
  • 7 להבריש את המאפה בביצה הטרופה ולפזר מעל את השומשום.
  • 8 להניח בזהירות את המאפה בתבנית מרופדת בנייר אפייה מרוח במעט שמן זית, וליצור צורת שבלול כשאת הקצה החיצוני של השבלול להכניס בעדינות מתחת לבצק.
  • 9 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כשעה. הכי לכם שבלול גבינה מושלם.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד רסק עגבניות פשוט (4 עגבניות טריות ו- 2 שיני שום טחונים במעבד מזון עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 33.3% 21.9% 44%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב