דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בצק עלים במילוי תפוחים ותמרים
מאפה טעים לראש השנה
  • 1 להפשיר את ריבועי בצק העלים ולחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 בינתיים לבשל את התפוחים עם שאר מצרכי המילוי למשך כ- 10 דקות עד לריכוך ולקרר.
  • 3 להניח על כל ריבוע בצק עלים כף גדושה מתערובת המילוי, להרים את
  • ארבע הקצוות ולהדק.
  • 4 למרוח את המאפים בביצה טרופה ולאפות בתנור למשך כ- 25 דקות עד להשחמה.
  • 5 לפזר אבקת סוכר מעל לפי הטעם.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 20.2% 6.1% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב