דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 430 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מחמוסה
תבשיל טעים מהמטבח העיראקי
  • 1 מטגנים בסיר בשמן החם את הבצל עד לשקיפות.
  • 2 מוסיפים את העגבניות ולהמשיך לטגן כ- 3 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
  • 3 מוסיפים את חזה העוף וממשיכים בטיגון תוך כדי ערבוב עד שהוא משנה צבעו ללבן.
  • 4 מוסיפים את תפוחי האדמה ורסק העגבניות, וממשיכים בטיגון כ- 3 דקות נוספות עד שרסק העגבניות נתפס מעט בתערובת.
  • 5 מוסיפים את התבלינים והמים (צריכים לכסות את תכולת הסיר), מערבבים, מכסים ומבשלים על אש גבוהה למשך כ- 40 דקות (עד שהמרק מצטמצם ומסמיך).
  • 6 ממשיכים בבישול של כ- 10 דקות נוספות על אש נמוכה.
  • 7 הרי לכם מחמוסה מהמטבח העיראקי - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 18.1% 41.8% 36.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב