דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת דבש עם תפוחים
עוגת חג לראש השנה
  • 1 קולפים את התפוחים הירוקים וחותכים לקוביות קטנות. מעבירים לקערה, מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים.
  • 2 מקציפים את הביצים בשלמותן, מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף תפוח ובהיר. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים בזרם דק את השמן, הדבש, התבלינים והמים המעורבבים עם הקפה הנמס. מנפים את הקמח התופח והסודה לשתייה יחד ומוסיפים בתנועות קיפול.
  • 3 מוסיפים את התפוחים ומחצית מאגוזי המלך, ומערבבים בעדינות.
  • 4 יוצקים את התערובת לתבנית עגולה משומנת (בקוטר 26), מפזרים מעל את שאר אגוזי המלך ואת החמוציות, ואופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 45 דקות (תלוי בסוג התנור).
  • 5 הרי לכם עוגת דבש עם תפוחים טעימה ועשירה!
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 27.8% 10.2% 60.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב