דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי תפוחים עם קרם שקדים
שילוב נפלא בין תפוחים לשקדים
  • 1 הכנת התפוחים: להשרות את כל המצרכים יחד בקערה בצד.
  • 2 הכנת הבצק: לערבב את כל המצרכים במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק פריך (למשך כ- 2-3 דקות). לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
  • 3 הכנת קרם השקדים (המילוי): להקציף את החמאה עם אבקת הסוכר לקרם. להוסיף את הקמח והשקדים הטחונים. להוסיף את הביצה ותמצית השקדים, להמתין עד איחוד המצרכים, להוסיף את השמנת המתוקה ולהכניס את המילוי למקרר.
  • 4 הרכבת המנה: לפתוח את הבצק, לרדד עם מערוך, להעביר לתבנית פאי בקוטר 24 ס"מ (להדק מכל הכיוונים - גם בדפנות. יש אפשרות להעביר את הבצק ישירות לתבנית לפני ששמים במקרר ואז את התבנית עם הבצק שמים במקפיא עד האפייה), למלא בקרם השקדים ומעל לסדר את התפוחים כמו במניפה.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות למשך 30-35 דקות. כשמתקרר מעט למרוח מעל 25 גרם חמאה מומסת ו/או אבקת סוכר.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ.

שימו לב: מידות בכוס שתייה חמה חד פעמית. זמן ההכנה כולל את זמן הכנת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 31.8% 7.9% 56.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב