מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
גפילטע פיש טעים מהמטבח המזרח אירופאי
- 1 טוחנים את הדג עם הביצה קשה והבצל, מוסיפים את שאר התבלינים, מערבבים ומשאירים בצד כ- 20 דקות לספיגת הטעמים.
- 2 מכינים קציצות גפילטע פיש בגודל הרצוי.
- 3 מכניסים את כל מצרכי הרוטב לסיר, מביאים לידי רתיחה ומתבלים עוד במידת הצורך.
- 4 מוסיפים בעדינות את הקציצות לרוטב, ממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך כ- 40-60 דקות, מעבירים לכלי הגשה ומקשטים כיד הדמיון.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.2% |
21.9% |
53.8% |
22.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב