דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

  • הגפילטע פיש
  • קרפיון - 1 ק"ג
    נקי
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
  • ביצה קשה - גודל ממוצע (58 גרם)
  • קמח מצות - 1/3 כוס - סה"כ (41 גרם)
  • פטרוזיליה - 2 כפות-קצוץ - סה"כ (10 גרם)
    או כוסברה קצוצה
  • ביצה - Large
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    גרוס - לפי הטעם
  • סוכר - כף שטוחה (15 גרם)
  • הרוטב
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לרצועות
  • גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל לבן - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • מים - 3 כוסות - סה"כ (720 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גפילטע פיש פולני
גפילטע פיש טעים מהמטבח המזרח אירופאי
  • 1 טוחנים את הדג עם הביצה קשה והבצל, מוסיפים את שאר התבלינים, מערבבים ומשאירים בצד כ- 20 דקות לספיגת הטעמים.
  • 2 מכינים קציצות גפילטע פיש בגודל הרצוי.
  • 3 מכניסים את כל מצרכי הרוטב לסיר, מביאים לידי רתיחה ומתבלים עוד במידת הצורך.
  • 4 מוסיפים בעדינות את הקציצות לרוטב, ממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך כ- 40-60 דקות, מעבירים לכלי הגשה ומקשטים כיד הדמיון.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 21.9% 53.8% 22.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב